Методична нарада голів ШМО з теми: "Нові підходи до організації освітньої діяльності".

09 березня 2021 року відбулася методична нарада голів ШМО з теми: "Нові підходи до організації освітньої діяльності".

У роботі наради брали участь Гостю В.А. - директор ліцею, заступники директора - Лесевич О.Д., Даниленко Т.Г., голови ШМО - Бойко Н.Б., Козланюк М.С., Костинюк У.М., Фокшей Б.І., Янінович Т.Д.

  • Учасники наради обговорили питання про розроблення внутрішньої системи та власної шкали оцінювання рівня навчальних досягнень учнів під час проведення роботи в парах, в групах, лабораторних чи практичних робіт, роботи з контурною картою тощо.
  • Піднімалися питання оцінювання рівня навчальних досягнень дітей з особливими освітніми потребами, оцінювання учнів при проведенні навчання з використанням дистанційних технологій.
  • Було піднято також проблему ведення та наповнення новим змістом сайту ліцею.
  • Обговорено стан роботи з обдарованими дітьми та учнями, які мають нахил до окремих предметів.
  • Вирішувалося питання про проходження педагогами ліцею онлайн навчання шляхом самоосвіти на відповідних онлайн платформах.

Учасниками методичної наради прийнято відповідні рекомендації:

  1. Головам ШМО обговорити вищезгадані питання в ході проведення онлайн занять з учителями ліцею до 20.03.2021р.
  2. Створити творчі групи вчителів з розробки критеріїв оцінювання рівня навчальних досягнень учнів за власною шкалою та розподілити обов'язки відповідно до напрямків.
  3. Дирекції ліцею (Гостюку В.А., Лесевич О.Д., Даниленко Т.Г.) узагальнити подані творчими групами матеріали та підготувати для публікації на сайті закладу освіти інформацію про внутрішню систему оцінювання рівня навчальних досягнень учнів.
  4. Учителям інформатики Гостюку А.В., Лабачук Г.В., Щербань О.О. сприяти систематичній публікації на сайті ліцею методичних розробок педагогів.
  5. Класним керівникам та вчителям-предметникам заповнити картки обдарованої дитини до 09.04.2021р.
  6. Заступникам директора Лесевич О.Д., Даниленко Т.Г. створити банк обдарованої дитини та до 20. 04. 2021 р. оприлюднити його на сайті ліцею.
  7. Учителям ліцею, що проходитимуть онлайн навчання на ліцензованих платформах, подавати дирекції ( у триденний термін після отримання ) сертифікати, клопотання про схвалення даних документів педрадою та коротку довідку про самоосвіту.
Кiлькiсть переглядiв: 150